post.featuredImage

Best 92.6 FM - Athina, Greece

0
Best 92.6 FM - Athina

Adult Contemporary, Eclectic Music, Greece

The Leading Radio Station for Alternative & Electronic Music.
Όλη η μουσική από την καλύτερη παρέα του Best Radio 92.6 είναι εδώ

O BEST 92.6 ξεκίνησε την παρουσία του στα ερτζιανά στις 11.09.2001 και όλα αυτά τα χρόνια απέκτησε μια δυνατή σχέση με τους ακροατές του, που στηριζόταν στην φιλοσοφία που ανέπτυξε προβάλλοντας μια καλύτερη και ποιοτική ζωή με αξίες, χωρίς δήθεν και έχοντας πάντα μια επικριτική ματιά στο ψεύτικο, στο αντιαισθητικό, στο άσχημο.
Διατηρώντας την πίστη στην διαφορετικότητα και στην αλήθεια, αλλά κυρίως στην μουσική του κουλτούρα, ψάχνοντας τον καλύτερο ήχο, το νέο άκουσμα και τα καλύτερα τραγούδια από όλα τα είδη μουσικής.
Η interactive σχέση που έστησε με τους ακροατές του, δεκαπέντε χρόνια τώρα, έγινε με μέσο πάντα την δεμένη ομάδα του BEST92.6 που αποτελεί την ψυχή του και οι ακροατές, το σώμα του σταθμού.
Η σχέση σταθμού-ακροατών, είναι δυνατή και ατσάλινη. Έδωσε ζωή στον Best 92,6 όταν το 2006 το Συμβούλιο Επικρατείας τιμώρησε το "αναιδές μικρόφωνο του”. Έδωσε στήριξη και τον Ιανουάριο του 2016, όταν ο σταθμός επανήλθε στα ερτζιανά μετά από τρία χρόνια απουσίας.
Μιλάμε την ίδια γλώσσα, ακούμε την ίδια μουσική, είμαστε παρέα, BE ONE OF US...
Facebook
Twitter
Radio's Website

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

If you are listening to this radio on your mobile phone, simply tap on “Add to Home screen” from the menu (chrome menu)👉 and then tap on “Add“. Then you will see that your favorite station has been added to your phone’s home screen Radio and when you open it, you will be able to listen, just like any other app on your phone.


Do you own this radio station and you like us to remove it from this Blog?
Please e-mail us HERE and we'll remove it immediately.


Donate