post.featuredImage

STAR FM 88.8 Kerkyra Corfu Greece

0
STAR FM 88.8 Kerkyra Corfu

Adult Contemporary, Electronic, Greece, Top 40 Pop

Aπό τον Ιούνιο του 1993 ο Star FM 88.8 εκπέμπει καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο την καλύτερα επιλεγμένη ξένη μουσική και αποτελεί πλέον τον αγαπημένο μουσικό σταθμό του νησιού! Επαγγελματισμός αλλά και πραγματικό μεράκι χαρακτηρίζουν τη δουλειά που κάνουμε εδώ στον Star FM 88.8 και αυτό το αποδεικνύουν η σταθερή προτίμηση των ακροατών μας, αλλά και των επιχειρήσεων που επιλέγουν να διαφημιστούν σε εμάς. Διεύθυνση και studio: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 42Α, Τ.Κ.: 49100, Κέρκυρα.

Oι μεγαλύτεροι Star του μουσικού στερεώματος του πλανήτη κάνουν στάση στην Κέρκυρα. Ο Star FM εκπέμπει στους 88.8 από τον Ιούνιο του 1993. Εδώ θα βρεις 24 ώρες το 24ωρο την καλύτερη επιλεγμένη mainstream μουσική. Ας ρίξουμε μια ματιά και στην μεγάλη star των Επτανήσων που δεν είναι άλλη από την Κέρκυρα. Η ιστορία μας λέει πως το νησί υπήρξε αφετηρία της επέκτασης των αρχαίων Ελλήνων προς τα δυτικά, αλλά και πρωταρχικός στόχος των ηγεμόνων της Δύσης στην προσπάθειά τους να επιβληθούν στην περιοχή. Οι αλλεπάλληλοι δυτικοί κατακτητές άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους, τόσο στον πολεοδομικό ιστό όσο και στο αρχιτεκτονικό ύφος της πόλης. Στα πέτρινα, πολυώροφα, με κεραμίδια και σοφίτες σπίτια, που διατηρούν έντονα τα στοιχεία της ιταλικής, γαλλικής και αγγλικής αρχιτεκτονικής, χρωστά η Κέρκυρα μεγάλο μέρος της λαμπρής της φήμης.
Facebook
Twitter
Radio's Website

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

If you are listening to this radio on your mobile phone, simply tap on “Add to Home screen” from the menu (chrome menu)👉 and then tap on “Add“. Then you will see that your favorite station has been added to your phone’s home screen Radio and when you open it, you will be able to listen, just like any other app on your phone.


Do you own this radio station and you like us to remove it from this Blog?
Please e-mail us HERE and we'll remove it immediately.


Donate